Agenda

Beschikbaarheid repetitieruimte

.Repetitieruimte  SPEM


In het souterrain van het Cultureel Centrum Eijsden bevindt zich de repetitieruimte van SPEM. Het adres  is Breusterstraat 23, 6245 EG Eijsden. Indien jij met je band of als zelfstandig muziekdocent gebruik wilt maken van deze ruimte  stuur dan een verzoek aan SPEM via het contactformulier. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.


Reservering


Reserveringen doe je  ook via het contactformulier. Het is mogelijk een maand vooraf in te plannen. Indien je voornemens bent structureel over langere periode een bepaald dagdeel te reserveren, geef dit aan via het contactformulier.


Iedereen kan reserveren, maar SPEM richt zich hoofdzakelijk tot muzikanten woonachtig in de gemeente Eijsden-Margraten of anderszins een binding hebben met de gemeente. Dit heeft te maken met de beperkte beschikbaarheid van faciliteiten. Van bands dient tenminste 1 lid die binding te hebben.

Hou er  rekening mee dat  voordat je de ruimte voor de eerste keer   huurt er een intake  plaatsvindt.


Kosten


De reserveringskosten bedragen € 5,00  per uur. Er kan gereserveerd worden in blokken van 2, 3 of 4 aaneengesloten uren (inclusief op- en afbouw). Je betaalt vooraf door het bedrag over te maken op rekening nummer NL08 RABO 0149 3477 07 t.n.v. Stichting Popmuziek Eijsden Margraten.

De betaling kan niet teruggevorderd worden indien een repetitie of les niet doorgaat. Wel staat het jou als gebruiker vrij om te ruilen met een andere gebruiker. Laat dit weten aan SPEM via het contactformulier. Op de downloadspagina vind je een voorbeeld van de huurovereenkomst een overzicht van de uitrusting van de repetitieruimte.


Zelfstandige muziekdocenten kunnen  jaarlijks een overzicht ontvangen van de betaalde reserveringstijd.

© 2017 Stichting Popmuziek Eijsden-Margraten

VRIENDEN van SPEM